donderdag 2 juni 2011

Vlucht gewijzigd

Bij het checken van de vluchtgegevens zien we dat onze terugvlucht gewijzigd is. Zouden we oorspronkelijk om 15.45 uur uit Denver vertrekken, werd dat nu om 17.00 uur. Dit betekent dat we maar 40 minuten hebben om over te stappen. Dat vinden wij toch wat krap, ondanks dat het volgens andere Amerika-gangers wel mogelijk moet zijn. Je moet dan natuurlijk geen vertraging hebben op de eerste vlucht.
Vandaag er toch maar een telefoontje aan gewaagd bij de KLM. Op de website hadden we al gezien dat er om 16.05 een vlucht vertrekt naar Detroit. Deze komt om 21.00 uur in Detroit aan. De vlucht naar Amsterdam vertrekt dan weer om 22.05 uur. We hebben dus iets meer dan een uur de tijd om over te stappen. Dat moet wel lukken. We landen dan de volgende dag om 12.00 uur weer in Amsterdam, wat voor ons ook een prima tijd is.
We worden door een aardige KLM mevrouw te woord gestaan, en deze KLM mevrouw regelt direct een andere terugvlucht, via Detroit, voor ons. 5 minuten later staat dit schema ook al op onze inlog pagina bij de KLM. Prima en snel geregeld dus.

Geen opmerkingen: